lördag 13 februari 2010

Picknick-dag!

I onsdags packade vi ner varm choklad, smörgåsar, ben och bollar och begav oss upp på billingeberget här i Skövde. Vilken energi lilla fröken har! Vi får påminna oss om att hon är liten än och bära henne vissa sträckor samt ta lite pauser ibland, men om damen själv får välja så kan hon hålla igång länge!



Det är ju viktigt att hon får undersöka lite nya miljöer, även om hon verkar trivas ganska bra med lilla rundan runt huset också. Det är kul att se att hon verkligen hittat sina "toalett-platser" här utanför. Angående rumsrenhet så är hon jätteduktig! De senaste nätterna har hon vaknat till en gång under natten, alltid runt 03,15-snåret, då går vi ut en sväng och sen somnar hon (oftast) ganska fort igen i sin lilla lekhage.




Busiga fröken!


En liten etikett-fråga från en annan fröken som är ny i blogg-världen... Ska man svara på kommentarer i sitt egna kommentarsfält eller i den andra personens blogg? Om man svarar i sin egna kommentarsfält, ser personen som skrivit kommentaren detta då? Haha, en liten parantes bara =)


En liten hälsning från oss!

3 kommentarer:

  1. Kul med nytt blogginlägg. Ja energin är det då inget fel på på de här små "Browsrarna" :) Det låter mysigt med en liten utflykt. Kul också att se bilder - hon är lika söt som sist jag såg henne ;) Kanske sötare!

    Du kan svara här, då ser vi det ju när vi "kommer tillbaka" men det är ju alltid roligt för folk att få inlägg i den egna bloggen så det är ju inte fel heller. Gör som du känner från gång till gång - man behöver inte vara lika konsekvent när det gäller det som med hunduppfostran :)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Kul att du och Essie tittade in hos mig :o)Javisst är han tjusig pappa Leo!

    Här har de precis slocknat efter att ha fått sina långa (nåja...allt är relativt...) promenader, lekt som stollar här hemma i flera timmar. Så just nu tar de inte så mycket plats men de gjorde det för en stund sedan ;)

    Ha det bäst /Kram

    SvaraRadera